sâmbătă, 1 decembrie 2018

AM PIERDUT UN OM! I.D.SICORE, ASTĂZI, A PORNIT ÎN CĂLĂTORIA CĂTRE DUMNEZEU! Sufletul său se întoarce acasă!




                               I.D.SICORE


În zi de sărbătoare națională, comunitatea revistei ,,LUCEAFĂRUL DIN VALE'' pierde un OM, un colaborator, un prieten!

Astăzi, a plecat către cer sufletul celui care a fost, publicist, poet, redactor al revistei PULS, Președintele Cenaclului ION MINULESC din localitatea BUMBEȘTI JIU, om de cultură și de litere, care a lăsat în urma sa, căteva volume de poezii dintre care pot enumera : Lacrimi nepornite, Radiografii spirituale, Omul paratraznet.

DUMNEZEU SĂ ÎL ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

    Odihnă veșnică dragă OM!

Singur, își dă ultima suflare, pe un pat de spital în Bumbești Jiu, Județul Gorj, în chinuri, cerșind o gură de apă și o lingură de măncare! Lăngă el nimeni! 

Mulțumim prietenei noastre, Victorița Stolojanu, care a făcut tot ce i-a stat în putințăpentru ai face plecarea mai ușoară!

Imi cer scuze familiei decedatului pentru aceste frază : Singur, își dă ultima suflare, pe un pat de spital în Bumbești Jiu, Județul Gorj, în chinuri, cerșind o gură de apă și o lingură de măncare! Lăngă el nimeni!  

Este informația telefonică, primită din partea D-nei Victorița Stolojanu, persoana care susține că a vizitat defunctul în perioada spitalizării.

Doamna Scirei, nora decedatului, m-a informat, telefonic, în această dimineață  (02.12.2018, ora 08:30) despre faptul că  am primit informații eronate, că  lângă patul bolnavului a fost tot timpul, o rudă a acestuia și transmite mulțumiri și  pe această cale, personalului spitalului pentru îngrijirea ireproșabilă cât și atenția deosebită, acordată bolnavului. 

Mulțumește în mod deosebit D-lui Doctor OLEG, cururgul spitalului, Bumbești Jiu. 

Eu personal îmi cer mii de scuze tuturor persoanelor care au fost deranjate  de această postare. 

Condoleanțe sincere familiei îndoliate.

               ULTIMUL DESCÂNT ȘI BĂTRÂNEȚEA 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Editura LUCVAL&KEN, oferă CERTIFICATE DE APRECIERE, TUTUROR MEMBRILOR ACTIVI AI GRUPULUI ,,LUCEAFARUL DIN VALE”!

  Editura LUCVAL&KEN, oferă CERTIFICATE DE APRECIERE, TUTUROR MEMBRILOR ACTIVI AI GRUPULUI ,, LUCEAFARUL DIN VALE ”! 2024 PS. Lista a f...