joi, 4 ianuarie 2018

JURNAL DE REVISTA-BUNA ZIUA DIN NOU, DRAGII MEI ,DRAGI!



Suntem fără doar şi poate, cu voie sau fără voie, într-un nou an. Pregătiţi sau nu, cu noi planuri, noi vise, încercând să lăsăm în urmă tot ceea ce nu ne-a făcut bine în anii anteriori: supărări şi frici, invidii, regrete şi dezamăgiri, credințe limitative, orgolii şi ranchiună... etc, hotărâţi să ne continuăm şi să ne explorăm drumul prin propriul destin, făcând totul cu mai multa dorinţa de a  fi mai bine, mai frumos şi mai de folos.

Cu siguranţă că nu va fi cel mai simplu lucru, dar nici cel mai complicat, nu este. Te asigur de asta.



  Foto:internet 
                                    
Pentru a putea începe ceva, vom avea nevoie de două lucruri punctuale — un plan cât se poate de solid şi o intenţie cât se poate de clară... şi PACEA cu propriul tău sine.

Fără toate acestea, chiar şi cele mai ambiţioase visuri sunt sortite eşecurilor. Făcând pace cu, propriul TU"... şi ajungând să îţi cunoşti adevărata-ţi valoare cât şi propriul tău adevăr... şi să fii îngăduitor şi împăciuitor cu acele mari sau mai mici fisuri din sufletul tău... reuşeşti să restabileşti calmul şi să îţi echilibrezi energiile creative şi foartă de atracţie a lucrurilor, evenimentelor, sufletelor de care ai nevoie pentru ascensionare.

Un al doilea aspect, foarte important este acela al clarităţii asupra intenţiei, dorinţei de schimbare. Intenţia este gândul clar, cât se poate de clar, pe care îl trimitem, din interiorul inimi, în universul în care urmează să se încarce cu energia benefică de care are nevoie pentru materializare. Această acţiune este un act de credinţa susţinut de dorinţa noastră ferma de creştere şi schimbare.

Trimiterea în Univers a unei intenţii, este un fel de însărcinare a acestuia, dându-i permisiunea să te călăuzească şi să îţi scoată la iveală, propria-ţi putere, neconştientizată până în acel moment sau poate lipsită de puterea de exprimare,manifestare.



Pentru a-ţi crea un plan clar, concret cauta câteva momente de linişte şi calm făcându-ţi o evaluare cât mai clară a tuturor lucrurilor pentru care eşti recunoscător Atoate Creatorului dar şi a lucrurilor pe care ţi le doreşti din tot sufletul să îţi apară în viaţă, acelea pe care încă nu le ai. Imaginează-ţi cum deja le-ai primit, bucură-te de fiecare, pe rând, mulţumeşte Divinului pentru darurile primite, închide ochii şi respira profund, pe gură, reţine preţ de câteva secunde aerul în piept, apoi expiră eliminând toată energia stagnantă care te blochează... astfel îţi vei simţi mintea, sufletul dar şi întreg corpul uşor, eliberat de toate emoţiile negative acumulate inconştient şi care pur şi simplu simţi că te îngenunchează... secătuindu-te de putere... acestea provenind din situaţii de vinovăţie, lipsa de încredere, frică, ruşine, furie, ura, duşmănie, nesiguranţa, orgoliu şi ranchiună... etc.

Simţindu-te eliberat de toate energiile blocante... deschide-ţi o listă a dorinţelor, sub forma unui angajament:

Îmi doresc să: (menţioneaza  tot ceea ce îţi doreşti cu adevărat) şi creez (în viaţa mea) spaţiu suficient şi necesar pentru ca intenţia mea să se poată materializa.

Începând din acest moment, nu uita să respiri zi de zi, în gând cu intenţia ta, plasată în spaţiul sacru al inimi sau şi mai bine ar fi ca toate acestea să le scrii, pur şi simplu, ca pe o scrisoare pe care vei pune ca destinatar, însăşi UNIVERSUL!

Vei observa cu surprindere cum forţa  UNIVERSALĂ va intra în acţiune iar acţiunea ta în care ai pus manifestarea şi dorinţa... va începe să ne materializeze... să se mişte în direcţia dorită ... chiar şi în cea mai îndepărtată forma faţă de aşteptările şi imaginaţia noastră.

De acum nu îţi mai rămâne decât, pe viitor, să urmăreşti cu atenţie, toate sincronicităţile şi semnele care îţi vor apare cu scopul de aţi comunica drumul pe care trebuie să îl urmezi astfel încât intenţia să îţi devină realitate.

Nu uita să te bucuri şi să mulţumeşti Atoate Creatorului de toată această minunată călătorie spre culmile cele mai înalte ale visurilor tale. Dacă eşti curajos, invită-ţi alături şi Copilul interior - acel copil plăsmuit şi ascuns cu grijă, de către Univers... în cele mai ascunse structuri şi straturi care formează fiinţă umană... permite-i să îţi fie ghid în această călătorie. El este acea parte de suflet care nu moare niciodată, el trăieşte etern. Este acel TU - pe care îl ignori în mod voit, ca adult.

De fapt el este cel care deţine tot controlul şi cheia tuturor resurselor tale infinite de: creativitate, comunicativitate, spontaneitate, vitalitate şi iubire.

În momentul în care îl vei observa şi îi vei da voie să existe şi să se manifeste, onorându-i prezenta, el îţi va oferi ca drept răsplată energie de creare şi puterea de exprimare a faptului că orice este posibil.

Puterea anului 2018 sta în COPILUL TĂU INTERIOR! Dai voie să se manifeste şi toate se vor schimba radical.

Omul nu este bătrân decât atunci când uita să mai iubească şi să mai fie copil.

Toate cele bune !

                      KEN













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DIN SCRIERILE AUTOAREI MIHAELA CD - VIDEOCLIPURI

                                              ,,PAȘI DE CATIFEA”                               ,,CU SUFLETUL ÎM PALMĂ”