miercuri, 21 martie 2018

PRIMIREA UNUI NOU MEMBRU - NICOLAE NISTOR-ROMĂNIA


Astăzi avem bucuria să primim in rândurile colaboratorilor noștrii,un nou membru, in persoana d-lui Nicolae Nistor.Tot astăzi a fost lansat si noul volum de versuri ,,Elefantul din vitrina de cristal''pentru, care ii transmitem felicitarile noastre sincere .









 NICOLAE NISTOR

S-a născut pe 24 martie 1958 , în comuna Mihăeşti ,Judeţul Vâlcea. A lucrat în calitate de hidroenergetician la Hidroelectrica.
Este unul din membri fondatori ai Societăţii Culturale Anton Pann.
Membru al Uniunii Scriitorilor Europeni din Moldova.
După anul 1989 a editat şi a colaborat la publicaţiile: săptămânalul 7 zile şi Cotitdianul Actualitatea vâlceană.
Numeroase participări la emisiuni TV şi Radio, locale și naționale.
În prezent are colaborări cu: revistele: Singur, PopasuriCulturale Româneşti, Poezia din Iași, Povestea vorbei, Qpoem, Confluențe literare, Ecreator,  Poeții noștri, Rusidava Culturală, Creneluri Sighişorene, Revista Cenaclul de la Păltiniş,   Revista internațională Cervantes, Sintagme literare. Revista Nouă.
Publică cotidian în multe reviste online dar şi pe grupurile literare de prestigiu!
Apariţii în Proiectul de critică literară FILOVERBA I, II, III şi FILOVERBA MAGNA, și în antologiile:Vise târzii, Limba noastră Eminească, Culegere antologică de poezie contemporană,Suflet Nemuritor, Nemuritorii Cuvintelor, Iubirea dincolo de vis,Antologia cenaclului poetic Schenk, şi în Așii Cuvântului 50+5 , Caravana Prieteniei,Antologia Poetică Vâlceană, Antologia Societății Anton Pann, Ochi de lumină.
Cărţi personale, lansate şi prezentate la Târgurile Internaționale de carte BOOKFEST 2014, BOOKFEST 2015, și la GAUDEAMUS 2014,2015,2016 și la târgurile din țară și străinătate! Volumul  de versuri SCRISORI CĂTRE EVA,  Editura SINGUR, 2014, volum premiat de editura SINGUR, de Societatea Culturală Anton Pann şi de Radio Unirea din Diaspora românească;SRISORI CĂTRE EVA,2015; ÎNGERUL TIMPULUI, Editura SINGUR, 2015; BALEIAJUL VIEȚII SAU IMPEDANȚA SPAIMEI, 2016; IUBIRE CU GUST DE MARSALA în 2016.
În curs de apariție volumul de versuri DINCOLO DE ÎNTUNERIC şi ELEFANTUL DIN VITRINA DE CRISTAL.
Iniţiază şi participă în anii 2016 şi 2017 la proiectul Caravana Culturii, întâlniri cu scriitorii în 12 orașe din țară. Promovează scriitori la început de drum și scriitori consacrați în mediile literare pe care le frecventează!
A primit premiul de excelență Ecreator, şi este laureat pentru poezie cu mențiunea specială la Festivalul Ecreator, ediția a-II-a.
Referințe critice a membrilor USR de la Mihai Antonescu, Doru Dăncuș Cornel Udrea, Florian Copcea, Ilorian Păunoiu etc. Referințe critice de la o serie de critici literari, cronicile lor au apărut în revistele enumerate mai sus!
Este participant activ şi invitat la lansări şi târguri de carte locale, naţionale şi internaţionale..
Participant la Ediţia a I-a Tabăra de Creaţie ECREATOR Călinești-Maramureș 2017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Editura LUCVAL&KEN, oferă CERTIFICATE DE APRECIERE, TUTUROR MEMBRILOR ACTIVI AI GRUPULUI ,,LUCEAFARUL DIN VALE”!

  Editura LUCVAL&KEN, oferă CERTIFICATE DE APRECIERE, TUTUROR MEMBRILOR ACTIVI AI GRUPULUI ,, LUCEAFARUL DIN VALE ”! 2024 PS. Lista a f...