marți, 9 aprilie 2019

Kessy Ellys Nycollas - România - POȚI FI UCISĂ EMOȚIONAL ...






Poți fi ucisă 
emoțional...

Întodeauna, începuturile sunt frumoase.

       Când cineva încearcă să te cucerească frumos ai senzația că lumea îți aparține și că în sfârșit ai descoperit comoara cea mai de preț, fericirea.

       În acele momente devii o visătoare incurabilă, aproape fără să-ți dai seama.

       Te lași cuprinsă de sentimente, închizi ochii parcă în dorința de a simți cât mai profund acea senzație plăcută care îți cuprinde întreaga ta ființă în timp ce EL îți leagă la ochi o eșarfă frumos colorată, șoptindu-ți să nu te sperii pentru că totul va fi atât de frumos, că fericirea voastră va avea culorile acelei eșarfe după care, la scurt timp realizezi că de fapt, încet-încet, nu mai vezi nimic.

     Auzi doar când ți se spune într-una cât de frumoasă ești , simți cum îți atinge corpul repetând aproape obsesiv  că te place.

     Toate acestea le face cu scopul de ați înebuni mintea, pentru a-ți pune sub control sufletul,  pentru ca tu să crezi că niciodată nu vei mai întâlni  un alt bărbat care să te vadă și să te iubească așa cum o face el.

     Îți aduce flori, cadouri cu și fără nici o ocazie făcându-te să vezi prin asta cât de puternică este dragostea lui.

     Păstrezi fiecare mesaj trimis pe telefon, fiecare bilețel lăsat pe noptieră, pe care ți-a scris un TE IUBESC și savurezi fiecare cuvânt frumos care i se desprinde de pe buzele-i pline de venin.

       Această tehnică este folosită pentru a te face să  nu te mai pui pe tine pe primul loc deoarece EL a avut grijă să îl ocupe cu orice preț iar tu,o naivă, nici măcar nu mai poți să realizezi când și cum ai reușit să te așezi în genunchi în fața lui iar partea cea mai gravă este că,stând îngenunchiată, încetul cu încetul, începi să-i accepți fiecare moft renunțând  la oamenii care, până în momentul în care l-ai cunoscut pe el, ți-au fost alături în cele mai grele clipe din viață și începi, aproape pe neobservate, să te întâlnești doar cu oameni pe care-i acceptă el( în cel mai fericit caz) sau nu te întâlnești deloc, cu nimeni, de teama ca nu care cumva, cineva să îți dezlege esarfa frumoasă cu care ți-a legat ochiii iar tu să realizezi că de fapt te-a redus aproape la tăcere, te-a rupt de lume și de plăcerile vieții.

        Începi să te temi și de reacțiile pe care le va putea avea acest bărbat și începi să minți doar ca să poți ascunde  lucrurile și situații  care l-ar putea deranja.

         Ești adusă în situația de a renunța  la tot în schimbul sentimentului  că te face să te simți dorită, apreciată, respectată, frumoasă...deposedîndu-te astfel de puterea de a observa cum încetul cu încetul, sufletul tău moare sufocat de sentimente false...că pe zi ce trece devii din ce în ce mai rece și stai pregătită să detonezi bomba cu ceas din orice nimic.

        Draga mea !
 În acele momente nu mai ești tu cea de altă dată, ci, ai devenit  doar o umbră a ceea ce erai cândva.
 Chipul tău, zâmbetul, privirea  îți sunt tot mai triste.

Trezește-te, femeie!

       Luptă pentru ceea ce ești.

       Nu permite nimănui să te transforme într-o femeie fără personalitate, fără demnitate, fără dorințe...lipsită de viață. Nu permite nimănui să te aducă în situația în care doar exiști fără să mai poți simți că trăiești.

      Nu permite nimănui să-ți ignore părerile, principiile și pofta de viață.

       Revino în prezent și luptă pentru tine.

       ...și dacă ti se pun în față  situații din care  să alegi, alege-te pe tine.

       Nu renunța la tine de dragul nimănui. Alege întodeauna ca tu să fii pe primul loc, apoi restul...

       Luptă cu putere și cu încrederea că poți redeveni acea femeie puternică care va avea curajul să spună din nou  „Nu,, în sițuațiile în care altcineva va îndrăzni  să îți spună  cum să-ți trăiești propria viață.

Kessy Ellys Nycollas – Petroșani / 02042019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Editura LUCVAL&KEN, oferă CERTIFICATE DE APRECIERE, TUTUROR MEMBRILOR ACTIVI AI GRUPULUI ,,LUCEAFARUL DIN VALE”!

  Editura LUCVAL&KEN, oferă CERTIFICATE DE APRECIERE, TUTUROR MEMBRILOR ACTIVI AI GRUPULUI ,, LUCEAFARUL DIN VALE ”! 2024 PS. Lista a f...