marți, 9 aprilie 2019

Kessy Ellys Nycollas - România / A IUBI...




                         A IUBI...


          A iubi nu înseamă a căuta un suflet pe care să pui monopol! Iubirea nu trebuie să devină stăpână pe sufletul care te iubește! Iubirea este acel sentiment pur care nu va putea fi stăpânit niciodată. Când iubești cu adevărat ai încredere și oferi libertate deplină celui iubit. Când vei ajunge să iubești și să oferi o libertate deplină, sufletului iubit, demonstreazi că ai încredere în el dar cu atât mai mult în tine cunoscându-ți puterea și valoarea și ne trăind cu teama de a fi părăsită.
          Vei fi asemeni păsării care nu se bizuie pe creanga pe care se așează ci pe aripile cu care se poate înălța.
          Când oferi libertate vei fi liberă. Această stare îți va da valoarea supremă.
          Când este libertate este și iubire, acolo unde există încredere, fidelitate și onoare. Abia atunci când vei ajunge să ai puterea de a oferi libertate, vei ajunge la iubire, aceasta putându-se clasifica pe locul doi și nu ar trebui să fie, niciodată, împotriva libertății. Ajungând să conștientizezi toate acestea vei constata că iubirea stă la baza libertății asemeni unei pietre de temelie, într-o construcție.
           Atunci când ești sincer în iubire, oferi libertate iubitului tău care, la rându-i te va răsplăti cu aceiași monedă, dându-ți libertate la rândul său.
           A iubi însemă a fi fericit alături de persoana dragă, nu înseamnă a o exploata deoarece iubirea nu cunoaște semnificația termenilor urât și frumos. Ea, de fapt, nu gândește, așa că și defectele le vede calități.
           Când te atinge săgeata lui Cupidon acționezi fără să mai reflectezi sau să mai meditezi asupra situației prezente și cu atât mai puțin a celor viitoare.
           Se poate adesea, chiar să te potrivești cu persoana iubită și pe ne băgare de seamă, totul se pliază perfect într-o armonie deplină nefiind vorba de frumusețe sau urâțenie. Atunci totul ți se pare strălucitor deoarece percepția că cineva este urât este total eronată pentru că nici un om nu este urât sau frumos. Diferă doar felul cum noi îl privim, deoarece și în viața acestora pot apare persoane cu care se potrivesc și pentru care urâtul văzut de noi poate deveni frumosul altcuiva. Problema este că, extrem de rar, se găsesc două suflete care să se potrivească perfect dar și dacă cineva are norocul să îl întâlnească, viaţa îi va fi fericită deoarece sufletele lor se unesc făcându-se unul singur chiar dacă trupurile rămân separate. Ei! Atunci va fi un cuplu perfect însă acestea sunt foarte rare.
Meditează acum!

Kessy Ellys Nycollas - 31032019 / Petroșani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Editura LUCVAL&KEN, oferă CERTIFICATE DE APRECIERE, TUTUROR MEMBRILOR ACTIVI AI GRUPULUI ,,LUCEAFARUL DIN VALE”!

  Editura LUCVAL&KEN, oferă CERTIFICATE DE APRECIERE, TUTUROR MEMBRILOR ACTIVI AI GRUPULUI ,, LUCEAFARUL DIN VALE ”! 2024 PS. Lista a f...