miercuri, 13 mai 2020

Kessy Ellis Nycollas - România - Scrisoare imaginară





Scrisoare imaginară
De: Kessy Ellys Nycollas

   Te iubesc! De ce te iubesc? Simplu! Pentru că te iubesc! Mai mult de atât nu pot spune. Pare simplu? Cu siguranță! Simplu și banal! Am scris sute de rânduri, special pentru tine, din care, poate că, unii nu vor fi capabili să înțeleagă nimic, ca de altfel nici tu!
   Cine ar putea să înțeleagă? Inima mea există doar în pieptul meu! Doar ea simte cu adevărat iubirea mea pentru tine și bate ca o nebună atunci când îți ascultă vocea, când îți aude râsul, când îți simte respirația sau când se înfiorează simţindu-ţi buzele fierbinți sărutându-le pe ale mele. Fiorii respirației simțite în ureche mă înfioară, iar corpul vibrează ca și cum ar fi conectat la o sursă electric!
     Electrocutarea  energiilor  tale mă topește!
    Am scris atât de mult despre povestea noastră, dar nu am reușit încă să găsesc o metaforă potrivită, o metaforă care să poate descrie liniștea pe care o simt atunci când mă strângi la piept și mă săruți calm pe frunte.
     Despre iubire se scrie şi se vorbește pretutindeni. Iubirea se cântă în toate genurile muzicale, în poeziile multor poeți. Pentru mine este muza care deține rolul principal, indiferent dacă scriu poezie sau proză, și asta datorită faptului că te-am așteptat întreaga viață, fără ca măcar să ştiu că te aștept.
     Am încercat să fiu piesa de puzzle în multe tablouri de viață, însă am reușit să plec de fiecare dată, observând că nu este locul meu acolo, nu eram piesa care lipsea, iar forțarea potrivirii într-o mare nepotrivire nu mă caracterizează.
      Întâlnindu-te, am simțit că faci parte din puzzle-ul căruia îi lipsește piesa pe care eu o dețineam. Am simțit că sufletele noastre aparţin unul altuia nu de acum, ci din vieți anterioare, dar nu am fost dăruiți încă unul altuia păna acum. Poate că Dumnezeu ne pune la încercare și că va face să ne mai căutăm încă multe vieți de acum înainte. Căutarea este o luptă, întâlnirea, un mister, despărţirea, chin şi durere.
      Trăiesc cu speranţa că, odată și odată, Dumnezeu va decide să venim în această lume în același timp și în același loc și că atunci vei fi doar al meu, fără să ne mai gândim câte femei au îmbrățișat brațele tale și nici câţi bărbaţi m-au iubit. Atunci ne vom iubi și atât. Simt că ai făcut parte din lumea mea, din viața mea dintotdeauna. Închid ochii și te văd acolo, așteptându-mă, iar viitorul meu va fi strălucitor și sigur.
     Bucuria că iubești și ești iubit este cel mai sublim sentiment și este inegalabil.
     Povestea noastră, după atâta timp, este un mister scris într-o carte ale cărei taine nu le putem descifra încă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DIN SCRIERILE AUTOAREI MIHAELA CD - VIDEOCLIPURI

                                              ,,PAȘI DE CATIFEA”                               ,,CU SUFLETUL ÎM PALMĂ”