vineri, 31 ianuarie 2020

Kessy Ellys Nycollas - România - IUBIRE INTERZISĂ



IUBIRE INTERZISĂ
                                                                             
De: Kessy Ellys Nycollas

     Ne intersectăm, ne ocolim și ne privim pe furiş. Sub privirile tale simt cum îmi pierd cumpătul. Respir, privesc în pământ și trec mai departe. Ridic ochii și nu mai văd nimic altceva decât un ,,roi’’ imens de fluturi multicolori care, se învârt  în jurul meu bezmetici, de parcă vor să mă prindă în jocul lor!
     Mă opresc lângă fântâna din curtea casei. Privesc în adâncul ei și îmi văd chipul. Văd cum apa fântânii încearcă să ascundă imaginea și nu înţeleg ce se întâmplă. Mă frec la ochi tulburată și privesc din nou.
     Alături de chipul meu, într-un plan secund, deslușesc o umbră. Amețesc! Realizez că îmi stai alături și că umbra ce se configura pe luciul apei era de fapt chipul tău.
       Îți simt respirația în ceafă, apoi, încet, încet, o simt tot mai aproape de gât, în dosul lobului urechii stângi
       Mă atingi ușor cu buzele. Tresar și mă scutur copleșită de emoții dar și de teama de a nu fi observați.          Fug speriată. Încerc să îmi găsesc ceva de lucru pentru a depăși starea.
      O încăpere destul de îngustă ține loc de bucătărie. Caut cele necesare să îmi fac o cafea. Mâinile îmi tremură iar fața o simt de parcă vrea să ia foc!
      Găsesc un ibric, pun apă și aprind flacăra. Pun cafeaua și rămân cu ochii ațintiți în interiorul ibricului de parcă vreau să ghicesc în acea cafea, care încerca să dea în clocot.
     Dau să umplu ceașca. Mă cuprind fiori simțind din nou respirația ta fierbinte pe gât. Scap ibricul din mână, împrăștii cafeaua pe podea și mă prăbușesc în clipa următoare, la picioarele tale.
      Filmul se întrerupe!
      Nu ştiu ce a urmat în primele clipe de după prăbușirea mea dar știu, că m-am trezit simțind cum buzele tale îmi ating, oarecum indecent, gura.
      Am început să vibrez sub ploaia sărutărilor tale.
      Buzele tale moi și catifelate mă ating nebunește pe buze, pe față, pe gât, pe umeri, continuând apoi să cobori către sâni. Simt că mi se taie respirația. Mi se face frig, apoi îmi simt tot corpul umed ca atunci când ies de sub duș.
       Mintea mea îți strigă numele. Aud cum ecoul glasului meu se izbește în zidurile încăperi și se întorcea amenințător către noi. Brațele tale mă strâng cu putere la piept iar gura murmură, sufocând sărutările, într-un mod repetitiv, tulburător, un te iubesc divin. Un te iubesc pe care nu l-am mai auzit niciodată până acum, spus cu atâta patos.. dus parcă până la extremă, către o stare de nebunie.
      Mă lași să mă desprind din încătușarea brațelor tale. Mă întorc răvășită către tine și uitând de teama unei iubiri interzise, îmi încolăcesc brațele în jurul gâtului tău.
      Îmi răspunzi, fără să eziți cu o nouă îmbrăţişare. O ploaie de sărutări se revarsă fierbinți peste chipurile noastre înnebunite de dorințe. Abdomenele se ating și ne simțim trupurile vibrând, înnebunite de dorința de a ne poseda reciproc.
       Încăperea începea să devină din ce în ce mai neîncăpătoare, insuficientă, incapabilă să găzduiască între pereții ei, iubirea care clocotea în trupurile noastre.
        Simt cum mă sufocă privirea ta turbată de dorință, cum mă încătușează brațele tale. Îmi este cald! Apoi încep să tremur. Sunt transpirată ca atunci când mă prinde o gripă puternică, în toiul veri.
Te desprinzi brusc și te îndepărtezi. Eu deschid ochii încet și mă cuprinde teama.
Visul s-a terminat!

Ne regăsim în următorul vis!




                                    Kessy Ellys Nycollas /02.04.2013 /Ischia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Editura LUCVAL&KEN, oferă CERTIFICATE DE APRECIERE, TUTUROR MEMBRILOR ACTIVI AI GRUPULUI ,,LUCEAFARUL DIN VALE”!

  Editura LUCVAL&KEN, oferă CERTIFICATE DE APRECIERE, TUTUROR MEMBRILOR ACTIVI AI GRUPULUI ,, LUCEAFARUL DIN VALE ”! 2024 PS. Lista a f...